Ishall

hockey barnOmdömet över ishallen i Vindelns fritidscentrum är goda. “Akustiken är förträfflig, belysningen enastående och isen välpreparerad”. Detta är de fordrande TV-pucklagens åsikter. De har rätt: Stora satsningar har lagts ner för att få bra belysning och ett väl fungerande ljud i hallen.

Ishall med bra ljudanläggning, bland annat med trådlösa mikrofoner. Tydlig resultattavla med matchur.

Fyra omklädningsrum med dusch och hygienutrymmen.

Slip-, domar- och sjukrum.
400 åskådarplatser på läktare.
Rymliga spelarbås.
God verksamhetsservice och välpreparerad is.

Öppettider:

Måndag-fredag: 08 00-22 00
Lördag-söndag: 08 00-21 00

Allmänhetens åkning:

Vi har allmänhetens åkning på samtliga ej bokade tider i ishallen (se schema under Boka tider). Observera att spolning inför inbokade träningar kan komma att ske på dessa tider. Nytt för i år är att vi kommer avsätta vissa pass då det inte är tillåtet att använda puck/boll och klubba.

Använd huvudentrén till FC för att komma in i ishallen, då spelaringångarna används av föreningar med bokade tider. Tänk på att ställa tillbaka åkhjälpmedel och åkhinder när ni använt dom klart.

Samtliga som vistas på isen ska använda hjälm. Vanliga skor är inte tillåtna då de drar in grus och annan smuts som smälter in i isen.

Boka tider:

Gå in på lokalbokningar, klicka på Webb-bokning, välj objekt Fritidscentrum/ishall och starta sökning. Här kan du även söka lediga tider i de olika hallarna på Fritidscentrum och kan skicka en bokningsförfrågan.