Nu öppnar vi ishallen för allmänhetens åkning

IMG_2281

Nu har vi lagt is i ishallen. Vindelns kommun har beslutat att isen ska ligga fram till den 28 februari, med eventuell förlängning över sportlovet.

Vi har allmänhetens åkning på samtliga ej bokade tider i ishallen (se schema under Boka tider). Observera att spolning inför inbokade träningar kan komma att ske på dessa tider. Nytt för i år är att vi kommer avsätta vissa pass då det inte är tillåtet att använda puck/boll och klubba.

Använd huvudentrén till FC för att komma in i ishallen, då spelaringångarna används av föreningar med bokade tider. Tänk på att ställa tillbaka åkhjälpmedel och åkhinder när ni använt dom klart.

Under kommande veckor, v 40-41, kommer Assemblin – på uppdrag av VIBO, byta ut samtliga takarmaturer i ishallen. Detta innebär att vi inte kommer kunna erbjuda någon allmänhetens åkning på vardagarna förrän detta är klart. Håll utkik på bokningssidan och på vår Facebook-sida för info om när det är klart.

Samtliga som vistas på isen ska använda hjälm. Vanliga skor är inte tillåtna då de drar in grus och annan smuts som smälter in i isen.