Sporthallen

sporthall_innebandyUtmärkt ljus och ljud och väl genomtänkta funktioner i övrigt. Själva är vi naturligtvis stolta över att kunna erbjuda en fulländad lösning för de flesta inomhusaktiviteter med upp till 300 personer på läktaren.

Sporthallen är 42×22 meter, delbar med ridåvägg. Golvet är ett Taraflex-golv, ett vinylgolv med bra uppstötningsförmåga och friktion. Linjemarkeringar för handboll, basket, tennis, volleyboll och badminton – fem banor, samt 8 stycken övningsbasketkorgar utmed långsidorna. Vi har 30st väggmonterade avbytarstolar som är placerade utifrån tillåten byteszon i innebandy.

Fyra omklädningsrum med dusch och hygienutrymmen. Två domarrum med dusch.

Modernt, digitalt sportur för all inomhussport.

4 st moderna och motordrivna scanners/spotlights är monterade i tak, vilka manövreras från ett ljusbord som även kan styra takbelysningen. Effektfullt vid matcher eller t.ex ungdomsdiscon.

Utmärkt akustik och ljudanläggning med bland annat zonmixer för att möjliggöra olika ljudkällor på resp. sida av ridåväggen när den är nere. Ljudanläggningarna har trådlösa och fasta mikrofoner, CD/SD/USB-läsare samt 3.5mm ljudingång.

Extra utrustning: Innebandysarg, golvtäckningsmattor och 40 m² monteringsscen. Beprövad utrustning lämplig vid musikarrangemang.

 

Funderar ditt lag på att anodna träningsläger? Tveka inte, ring oss!

Vi tar emot läger för innebandy, basket, tennis, bordtennis, badminton och fotboll. Gott om lediga tider finns under helgerna.