Vi söker vaktmästare på föräldravikariat

IMG_0021

Under perioden 1 augusti – 31 oktober kommer vår vaktmästare vara föräldraledig, så vi söker nu en vikarie för honom under dessa tre månader. Du kommer huvudsakligen arbeta med sedvanlig fastighetsservice som felavhjälpning, städ och reparationer. I arbetsuppgifterna ingår även preparering av skidspår och is.  Du arbetar självständigt, flexibelt och är lösningsorienterad.

Hos oss möter du en arbetsplats med mycket engagemang och gemenskap. Något av det mest värdefulla vi har att erbjuda är just vår kultur och du kommer vara med och bidra till att ge bästa möjliga idrottsliga förutsättningar till barn, ungdomar och boende inom Vindelns Kommun.

Vi söker dig med ett stort intresse för drift och fastighetsskötsel, men kommer lägga stor vikt vid social kompetens eftersom ditt arbete innebär daglig kontakt med många olika människor.

B-körkort och skoterkörkort är ett krav.

Ansökan skickar du till info@fcvindeln.se och den ska innehålla CV, samt några rader om vem du är. Vi vill ha den senast den 31 maj.

Om du har frågor om tjänsten så kan du kontakta Marcus på samma mailadress som ovan eller ringa honom på 070-33 202 55 under kontorstider.